Norweska Dolina Ferieby

Norweska Dolina betyder “Den norske dal” og er et nyt og spændende ferieresort i de sydlige polske bjerge.


Den vilde natur, de skønne landskaber, majestætiske fjelde og en ekstraordinær, inspirerende atmosfære – er bare nogle af de tillægsord jeg kan finde på i forbindelse med dette sted, hvor vi skal bo og arbejde sammen om en stor koncert i Jelena Gora.

Norweska Dolina består af 7 eksklusive huse der ligge i en smuk bjergpark, bare 1,5 km fra byen.

Hvert hus har sin egen unikke karakter og stil. Det hele er norsk på bedste vis, lige på nær prisniveauet, for her er vi i polen, hvor alt kan betale sig. De har selvfølgelig norkse navne, som Heddal, Hegge, Oye, Urnes, Torpo og Kvernesk, alle i den traditionelle norske arkitektur og indretningen i lejlighederne er udsøgt.

Lejlighederne er designet til gæster der søger det sublime og æstetiske valg, men samtidig skal det være funktionelt.

Der der stor variation i de forskellige lejligheder, så gæsterne kan få det de søger i størrelse og funktionalitet, men der gåes aldrig på kompromis med kvaliteten.

Norweska Dolina er udpræget et skisports-resort, men udenfor vintersæsonen er der faciliteter til konferrencer, møder og det bruges af flere orkestrer og musikskoler fra udlandet til sommercamp. Derfor er det også blevet valgt af SYMPHOSIUM EUROPA til “Sommer Symfoni i de polske bjerge”.

Lækker indendørs swimmingpool
Spa og afslapning
Sauna til hele holdet
Nordisk mytologi med norsk jente. I Dovregubbens Hal.
Andre former for spil
Slap om med en “pivo” i pausen

Send os en besked, hvis du har spørgsmål til “Sommer Symfoni”: