Sommer Symfoni i de polske bjerge

Tag på et internationalt orkesterkursus i Norweska Dolina i det sydligste Polen med Mette Hanskov.

Den 28.06 – 05.07.2020

Mette Hanskov samler et stort symfoniorkester til et spændende kursus fra den 28.06 – 05.07.2020, i det smukke bjergområde i den sydligste del af Polen. På feriecentret Norweska Dolina bor man i luksuslejligheder og kongrescenterets forskellige møderum og -sale fungerer som øvelokaler. Her vil 10-12 af de bedste professionelle musikkere fra Europa, f.eks. Det kongelig Kapel i Danmark og Hamborgs Musikskole i Tyskland, undervise og afholde workshops, under det 8 dage lange kursusforløb.

“Sommer Symfoni” kursus for alle.

Kurset er for alle, der ønsker at spille med i et stort klassisk symfoniorkester. Det er for alle aldre ( børn i følge voksne ). Det er også for alle niveauer, også de dygtigste, da musikken er niveauinddelt og der lægges stor vægt på sjove nye vinkler, der vil udvikle deltagerne rent musikalsk. For helt nye musikkere vil der blive udarbejdet lette versioner og for de mere øvede og professionelle bliver der spillet efter mere udfordrende stemmer. Orkesteret spiller 2 gange dagligt, om formiddagen og om aftenen.

På kurset tilbydes der også udviklende workshops til en meget rimelige pris.

Dagen begynder med en sjov og meget lærerig workshop, hvor instruktørerne gennem ensembler udvikler deltagernes fornemmelse for samspil, koordineret tonering og forståelse for den klassiske musik, samt de værker der skal opføres ved koncerten i Jelena Gora.

Privatundervisning af de bedste musikkere fra Europa.

Om eftermiddagen er der mulighed for privatundervisning. Instruktørerne kender deres instrument og dets muligheder til det yderste. I koncentrerede lektioner undervises der i alle finesserne, som er godt at lære. Teknisk kunnen er en vigtig egenskab, men der skal meget mere forståelse til for at blive en rigtig god musiker, og det får man bl.a. ved disse private lektioner.

Koncert med Professionelle solister i Jelena Gora.

Kurset slutter med en stor offentlig koncert i Jelena Gora, hvor vi bl.a. opfører Mussorgskijs fantastiske “Udstillingsbilleder”, Sjostakovitjs “Jazzsuite”, Knud Åge Risagers herlige “Etude” og selvfølgelig et par dejlige polske værker, Chopins “klaverkoncert” og Wieniavskis “violinkoncert”, hvor solisterne er professionelle musikkere.

Busrejse til Norweska Dolina

I forbindelse med orkesterkursus arrangerer Symphosium en busrejse fra København til Norweska Dolina Tur/retur.
Pris pr. person Kr. 950,-

Send os en besked, hvis du har spørgsmål til “Sommer Symfoni”: